Friday, June 09, 2006

Raportteja, raportteja

Olen viimeisen viikon tehnyt yhteenvetoja ja väliraportteja. Oikeastaan olen tullut siihen tulokseen, että projektityöskentely on hyvä tapa tehdä näitä ”ikuisuusjuttujakin”. Kirjoittaessa väliraporttia tulee samalla katsastettua missä mennään ja dokumentoitua asia. Raporttia ajatellessa vaistomaisesti suuntaa ajatukset projektin jatkoon ja miten sitä veisi eteenpäin, lisäksi raporteissa näkee työnsä tulokset. Useinhan tämä ”tietotyö” on luonteeltaan sellaista, että mikään ei tunnu tulevan valmiiksi tai mitään konkreettista ei synny. SAMKilaisille tiedoksi, kaikki raportit löytyvät intrasta :)

Viimeinen työpäivä ennen lomaa alkaa olla pulkassa. Vähän on haikean oloinen olo, sillä kevään ajan työparinani ollut Laura jää lomani aikana pois. Opiskelijan ohjaaminen on antoisaa ja mukavaa, mutta sitten on aina tämä työsuhteen päättyminen, vaikka sen on alusta alkaen tiennyt, niin silti yksi vaihe on ohi. Kiitokset Lauralle hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja iloisista hetkistä.


Vastapainoksi tietotyöläisen onkin hyvä tehdä jotain käsillään, esim. kutoa lapasia. Toivottavasti nämä kalseat kevät ilmat lämpenevät niin, että näitä ei tarvita koko kesää.

2 Comments:

Blogger Laura said...

Voi kiitoksia. Kyllä sinunkin kanssa on ollut mukavaa. Eikä tämä nyt kuitenkaan tässä ollut lopullisesti, sillä opinnäytetyöni on vielä kesken...=)

5:51 AM  
Blogger Kirsti said...

Siispä tapaamisiin elokuussa :)
Työniloa!

11:38 PM  

Post a Comment

<< Home