Thursday, May 11, 2006

Opettajasta ohjaajaksi verkkoon koulutuksia

Yleisön pyynnöstä SAMKin opettajille järjestetään taas Opettajasta ohjaajaksi verkkoon - koulutus (4op).

Lisäksi pidän sopimuksen mukaan toimipisteittäin kertauskoulutuksia (2-3h) Virtualiasta ja R5
oppimisympäristöistä sekä TeamSpeak – ohjelman käyttöönottamisessa. Aikavarauksia vastaanotetaan :) Liiiketalous Kankaanpää ke 16.8.06 klo 12 – 15 on jo sovittuna.

Ydin Suomen amkien: JAMK, TAMK, PIRAMK ja SAMK yhteistyöpäivä on Porissa SAMKissa,
to 28.9.06 klo 9.30 – 16.00 Ajattelua innoittamaan on iltapäivällä asiantuntijaluento: Opiskelupelit – Pelien lumoa rakentamassa: tutkija Kristian Kiili, PKK. Lainaus väitöstilaisuuden esitteestä: ” Opiskelupelit – Pelien lumoa rakentamassa. Kasvatustieteen maisteri Kristian Kiilin tietotekniikan alaan kuuluva väitöskirja ”On educational game design: Building blocks of flow experience” (”Opiskelupelien suunnittelusta: Flow-kokemuksen rakenne-elementit”), Tampereen teknillisen yliopiston (TTY), Porin yksikkö.

Tutkimuksessa on tuotettu pelisuunnittelumalli, joka tarjoaa pedagogisesti mielekkään pohjan ongelmanratkaisutaitoja korostavien pelien suunnitteluun. Lisäksi malli tarjoaa elementtejä nautinnollisen ja palkitsevan pelikokemuksen muodostamiseen. Lue lisää

Eilen sain mutkien kautta tietooni yhden opiskelijapalautteen verkko-opintojaksosta, tässä tavoitetta kaikille opettajille ja onnea sille opettajalle, jonka opintojaksopalautteesta tämä löytyy :)

Miten kehittäisit opintojaksoa? Opintojakson toteutus oli mielestäni erittäin hyvä! Täysi 10! Olen osallistunut useampaan verkkokurssiin aikaisemmin, mutta tämä oli ehdottomasti paras oppimisen kannalta. Se "pakotti" opiskelemaan.

No, nämä nyt eivät oikein ole minun ajatuksia, mutta haluan tehdä näkyväksi kaiken sen koulutuksen, mitä SAMK tarjoaa opettajille, jos vaikka tieto ei ole tavoittanut jotakuta. Tosin näitä nyt olen viimepäivät päätyökseni ajatellut, kun olen organisoinut asioita…

Tänään on kulunut 200 vuotta Johan Vilhelm Snellmanin syntymästä - mitähän Snellman kirjoittaisi blogiinsa suomalaisuudenpäivänä?

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

2:59 PM  
Anonymous Anonymous said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

1:47 AM  

Post a Comment

<< Home