Thursday, October 05, 2006

Haa, etsivä löytää: Tietoyhteiskuntastrategia

Oheisesta linkistä löytyy tiedoksenne Kansallinen tietoyhteiskunta strategia 2007 – 2015
Siis kokonimeltään: Hallituksen politiikkaohjelma / Tietoyhteiskunta /Kansallinen tietoyhteiskunta strategia 2007 – 2015 Uudistuva, ihmisläheinen ja kilpailukykyinen Suomi.

Tämä se sitten ohjaa meidänkin työn kehittymistä. Palataan asiaan 2010 ja katsotaan missä mennään.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Monet kiitokset tästä linkistä. Tuo strategiahan on ollut yksi meidänkin verkko-opetustoimintamme lähtökohdista. Olenko oikeassa?

3:31 AM  
Blogger Kirsti said...

Moikka,

näinhän se asia on. Ja nyt pitäisi taas päivittää tiedot tästä valtiovallan tekstistä. Olen ajatellut vitää osan viikonlopusta sen seurassa, niin innoissani olen?

terv. Kirsti

7:24 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hei ja kiitos info - Olen varmasti kyytiin mitään uutta oikealta tässä tein kuitenkin asiantuntemusta muutamia teknisiä kysymyksiä käytössä tällä sivustolla, koska koin ladata kotisivuilta paljon kertaa ennen voisin saada sen ladata oikein olin miettinyt, jos isäntä on OK? Ei siksi, että olen valittavat, mutta hidas lastaus tapauksissa kertaa usein vaikuttaa sijoitus Google ja voi vahingoittaa laatupisteitä Kun mainonta ja markkinointi kanssa Adwords Anyway olen lisäämällä tämän RSS sähköpostiini ja voi varoa paljon enemmän oman kunkin jännittävää sisältöä Varmista, että päivität tätä pian uudelleen

3:41 PM  

Post a Comment

<< Home