Tuesday, October 03, 2006

SAMKin opettajien koulutuspäivän 26.9.06 parhaat palat

Parhaan kuvan päivän annista saa oheisista teksteistä, ne ovat lähes satunnaisia poimintoja koulutuksessa mukana olleiden opettajien palautteesta.

”Verkko-opiskelu vaikuttaa todella mielenkiintoisalta ja haastavalta, antaa uusia mahdollisuuksia laajentaa omaa tietämystään ja osaamistaan. Lisäksi näin mahdollistuu myös tilaisuus katsella asiaa opiskelijan näkökulmasta, jonka kautta ymmärrän myös opiskelijoita ja heidän ongelmiaan verkko-opiskelussa ehkä paremmin, toivottavasti!!”

”Päivä meni tosi nopeasti ja mielestäni aamuluennoilla käytiin kattavasti läpi mahdollisuudet verkko-opetuksen käyttöön. Loppupäivänä edettiin mielestäni juuri sopivasti, niin että pystyi omaksumaan hyvin päivän annin. Toivottavasti jatko etenee samaan malliin, jotta pysyy kelkassa mukana.”

”Päivä palveli aiheeseen orientoitumisessa ihan hyvin. Uskon että verkko-opiskelu on yhdistettävissä moniin opintojaksoihin jonkinlaisena osana. Opetan aineita, joissa henkilökohtainen kontakti ja harjoitukset ovat pääroolissa, mutta siitä huolimatta näen että voin käyttä verkko-opiskelua lisänä esim. vuorovaikutustaitojen ja työmenetelmäopintojaksojenkin kohdalla. Aiheiden käsittely tunnilla edellyttää usein opiskelijoilta aiheisiin perehtymistä etukäteen, jotta voimme tehdä harjoituksia ja käydä keskustelua valituista teemoista ja saamme hieman enemmän irti asioista. Saattaapa olla että tämän välineen avulla saan esim. tämän etukäteisperehtymisen hoitumaan aikaisempaa paremmin.”

Kiitokset teille opettajat :)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home