Wednesday, September 13, 2006

mp3: osa 4

mp3: osa 3 löytyy, Wednesday 07, June 2006
mp3: osa 2 löytyy, Manday 29, May 2006
mp3: osa 1 löytyy, Sunday 12, March 2006

Jeps, mp3 – soittimelle löytyy muutakin käyttöä kuin äänen tallentaminen ja siirtäminen tai musiikin kuuntelu. Koska oikeastaan olen kiinnostuneempi kuvaamisesta ja siihen liittyvistä jutuista, väistämätön tilanne on, että tarvitsen aika-ajoin ottamieni kuvien säilytykseen väliaikaista tilaa.

Kesälomamatkalla Alpeilla ja Italiassa kamerani muistikortit olivat ”piripintaan” (jos nyt muistikortista noin voi sanoa??) täynnä kuvia. Rietissä, pikkukaupunki Italiassa, minulla oli mahdollisuus siirtää muistikortilta kuvat tietokoneelle ja sieltä parhaat talteen mp3 – soittimen muistiin. Kätevä muistitikku.

Silloin kun hankin tämän mp3 soittimeni kirjoitin: ” Muistia siinä 512mb, juniorin näkemyksen mukaan riittävästi minun käyttötarpeeseen??” Nyt voin sanoa, että jos käyttää mp3- soitinta muistitikkuna kannattaa miettiä mb määrää uudestaan. Tuhon määrään ei kovin suurta kuvagalleriaa voi tallentaa.

Tämä nyt ei mitenkään, edes aasinsillan kautta, koskenut verkko-opetusta, mutta käy itselleni hyvästä harjoituksesta kirjoittaa taas tänne. Tervetula lukijat, ensiviikolla ilmaantuu seuraava ajatus…

0 Comments:

Post a Comment

<< Home