Thursday, April 20, 2006

eVerkko

Pääsiäisestä oli nopea lasku työn pariin, etten sanoisi rojahdus. Tiistaina oli Porin Aikuiskoulutuskeskuksen eVerkko-oppimiskeskus – hankkeen ohjausryhmänkokous Turun AKKssa.

eVerkko-oppimiskeskus toimii ohjaus- ja neuvontaorganisaationa verkko-opetukseen liittyvissä asioissa. Painopisteenä on työvoimapoliittinen aikuiskoulutus. Toiminta toteutuu yhteistyössä Länsi-Suomen läänin TE-keskusten, työvoimatoimistojen ja aikuiskoulutuskeskusten kanssa.
https://poriakk.moodle.fi/

Koen, että on hyödyllistä olla mukana toisen organisaation hankkeessa, nähdä uusia käytänteitä, uusia hyviä toteutuksia ja uusia ongelmia. – Toivottavasti minustakin on hyötyä hankkeelle, laajassa ohjausryhmässä ei välttämättä tule käytettyä montaa puheenvuoroa.

Tämä hanke on osa maamme ”tietoyhteiskuntakelpoiseksi” saamista. Lukiot, ammatilliset oppilaitokset, ammattikorkeakoulut ja yliopistot kouluttavat nuoret ja nuoret aikuiset sekä osan työikäisistä. Sen sijaan suuri osa työelämässä olevista tai työttöminä olevista aikuista ovat niitä, jotka ovat vaarassa jäädä väliinputoajiksi tietoyhteiskuntataidoissa ja heidät tällainen AKK keskusten ja TE keskusten hanke tavoittaa. Tämä on hyvä piirre suomalaisessa yhteiskunnassa.

Tulipa juhlallinen loppuajatus, tosiasia on se, että töitä on ennemän kuin kunnolla ehtii ajatella ja hoitaa, siis jokakeväinen ilmiö. Lisäksi jäin pääsiäisenä ”kiinni” – nettikuutioon osoitteessa:

http://www.microgames.info/game_info.php?products_id=205i
olen vasta tasolla 17… nyt tasolla 19 :) (noin tunti tasosta 17)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home